Сибирско здраве

За корпорация сибирско здраве

 Нашият основен приоеитет е здравето на човека

newproductКорпорация „Сибирско здраве” е основана през 1996 година в Новосибирск. През всичките тези години ние активно разработваме и пускаме на пазара широка линия патентовани хранителни добавки към и натурална козметика.

 Научно-иновационен център

Научно-иновационният център е крупно обединение, което се занимава с медико-биологични изследвания, разработване на оздравителни програми и производство на нови препарати за реализация на тези програми.Научно-иновационният център е разположен в академичното градче на Новосибирск. Това дава уникална възможност да се развива плодотворно сътрудничество с водещи научно-изследователски учреждения от световно известното научно средище и да се създават най-прогресивни и уникални продукти за здравето.

Наука

Известният руски учен Иля Мечников е създал теорията на стареенето, което е определял като „замърсяване“ на обкръжаващите клетката структури: с възрастта процесът на извеждане на ненужните вещества от околоклетъчното пространство изостава от проникването им там. Лина Штерн откри бариерната функция на околоклетъчните тъкани, а по-късно академик Влаил Казначеев разви тази мисъл, като изведи идеята за тяхната митническа функция. Тези открития и други теоретични предпоставки позволиха да се създадат основите на ендоекологията.

Производство

Пълноценната дейност на Научно-иновационният център на Корпорация „Сибирско здраве” би била невъзможна без собствено производство. Наличието на най- съвременни производствени технологии и оборудвания позволяват бързо и своевременно прилагане на руските разработки в актуални и конкурентноспособни продукти.

Оставете отговор

CAPTCHA Image

*