Фиточай Чисто езеро, зелена oпаковка

Чай, способстващ очистването на организма

Описание на продукта:

Фиточайове на остров Олхон

Чай, способстващ очистването на организма.

В превод от бурятски език  „сэбэр нуур” означава „чисто езеро”. Тибетската и бурятската медицина винаги са отделяли голямо внимание на вътрешната чистота на организма. Фиточаят «Чисто езеро» оказва нормализиращо въздействие едновременно върху няколко важни органи и системи, отговарящи за поддържане на чистотата на вътрешната среда на организма. Той оказва следните въздействия:

  • активизира очистващите функции на червата благодарение на мекото слабително действие на сената и кардамона;
  • нормализира чревната микрофлора благодарение на курилския чай в състава му;
  • активизира очистващите функции на пикочо-отделителната система и нормализира водно-солевия баланс благодарение на мекото пикочогонно действие на листата от черен касис, кардамон и детелина;
  • активизира очистващите функции на черния дроб благодарение на мекото жлъчегонно действие на курилския чай и корен от репей,  стимулира обезвреждащите ензими на черния дроб под влиянието на  активните компоненти на копривата;
  • стимулира очистващите функции на кожата благодарение на потогонното действие на листата от черен касис и детелината;
  • нормализира защитните функции на имунната система благодарение на антиалергичното и имуномодулиращо действие на червената детелина и репея.

Благодарение на своите очистващи свойства, чай «Чисто езеро» се препоръчва също така като универсално подготвително и допълващо средство, усилващо ефективността на възстановителните схеми, използвани при голяма част от заболяванията.

Начин на употреба: едно филтър-пакетче се запарва под капак в чаена чаша гореща вода (200 мл) за 5-10 минути, приема се 2 пъти на ден, 30-40 минути преди храна. Препоръчва се повторната запарка на пакетчето.

 Активни компоненти:

-  листа от сена, черен касис, коприва
-  плод кардамон
-  курилски чай 
-  червена детелина
-  корен репей
-  цвят от лайка.

  Опаковка: 30 филтър-пакетчета по 1,5 г. 

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Фиточай Чисто езеро, зелена oпаковка”

*

CAPTCHA Image

*