Тетрардиол

ЗАЩИТНИК НА СЪРЦЕТО

Описание на продукта:

Тетрардиол

Кардиопротекторен препарат с витаминно-органичен комплекс CardioAgeTM

Новият комплекс «Тетрардиол» от серията противовъзрастови препарати на Корпорация «Сибирско здраве» съдържа уникалния витаминно-органичен комплекс CardioAgeTM, поддържащ здравето и активността на сърдечно-съдовата система.

Сърцето ни има не малко опасни врагове, предизвикващи преждевременно стареене на сърдечния мускул и кръвоносните съдове. Някои от тях познаваме добре, виждаме ги и ги чувстваме (например цигареният дим). Други не ги виждаме, но добре ги познаваме и чувстваме (например стресът). Трети не виждаме, не чувстваме, но добре познаваме (например холестеринът и мазната храна). Но редом с нас има и враг, когото ние не виждаме, не чувстваме и не знаем почти нищо за него…

Неговото име е хомоцистеин. Това е естествен продукт на белтъчния обмен на веществата, който присъства в кръвта на всеки човек, но с възрастта поради понижаването на активността на обезвреждащите ферменти (ензими), неговото количество започва стремително да нараства. И веднага щом нивото на хомоцистеина превиши критичната норма, той започва да уврежда нашите сърца и кръвоносни съдове. Установено е, че при увеличаването на нивото на хомоцистеина всичко на всичко само с 10 единици, рискът от сърдечно-съдови заболявания се повишава повече от 3 пъти.

Витаминно-органичният комплекс cardioAGE™ съдържа «тетрадата на Морисън» – уникална комбинация от природни вещества, стимулиращи процеса на обезвреждане на хомоцистеина и не допускащи превишаването на нивото му. А това означава и преждевременното стареене на сърцето.

Начин на употреба:

За възрастни, по 1 капсула 1 път на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.

Състав: витаминно-органичен комплекс CardioAge™ (триметилглицин, фолацин, пиридоксин хидрохлорид, цианокобаламин).

Препоръки: Препоръчва се за възрастни като източник на бетаин (триметилглицин), допълнителен източник на витамин В6 (под формата на пиродоксин хидрохлорид), фолиева киселина. Съдържа витамин В12 (под формата на цианокобаламин).

Опаковка: 30 капсули по 530 мг.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Тетрардиол”

*

CAPTCHA Image

*