Лимфосан К – «Lymphosan Cardio Balance»

КАРДИОЛОГИЧЕН ФИТОСОРБЕНТ

Описание на продукта:

Серия «Лимфосан» *

Това е серия от растителни комплекси, които очистват организма, защитават нашите клетки от разрушаване и нормализират работата на тези или онези органи и системи на организма. В основата на тяхното очистващо действие е принципът на ентеросорбцията, т.е. свързването и извеждането на токсините и вредните вещества на ниво чревен тракт.Още едно направление на действието на «Лимфосан»-ите е антиоксидантната защита на клетките от въздействието на вредните вещества. Нея я осигуряват зърнените зародиши от пшеница и амарант в състава на комплекса Тритиам™. Зърнените зародиши съдържат такива силни антиоксиданти като витамин Е, токотриеноли, сквален, витамин А, бета-каротин, коензим Q10, а също така селен и цинк.

Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всеки продукт от серия Лимфосан изпълнява следните функции:

  • ефективно очиства организма ни от вредните вещества като предварително ги обезврежда;
  • защитава клетките от разрушаващото действие на свободните радикали;
  • повишава очистващата активност на организма;
  • нормализира храносмилането;
  • нормализира чревната флора;
  • повишава имунитета;
  • нормализира въглехидратния и мастния обмен;
  • понижава нивото на холестерина.

Лимфосан К, обогатен *

Очистване на организма, насочено към защита на сърцето.

Обновеният «Лимфосан К», благодарение на голямото съдържание на активни компоненти, осигурява надеждна защита на нашето сърце. Продуктът съдържа растителния комплекс Новокардин™, който включва едни от най-ефективните растения – глог и невен. Те са известни в кардиологията отдавна и успешно се използват за профилактика на заболяванията на сърцето.

Благодарение на своя състав «Лимфосан К» оказва следните оздравителни ефекти:

- очиства организма;
- нормализира артериалното налягане;
- подобрява работата на сърцето;
- положително влияе върху силата на сърдечните съкращения;
- очиства съдовата система, способства профилактиката на атеросклерозата;
- укрепва кръвоносните съдове;
- благодарение на мощните антиоксиданти защитава клетките на сърдечно-съдовата система от химичен и нервно-емоционален стрес.

Начин на употреба:

    1) Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.
    2) В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.
    3) Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел.
При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.
    4) Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием – половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).

 Активен състав:

- растителен комплекс Новокардин™ (плод от глог, листа от зелен чай, детелина, цвят от невен, листа от малина, черна и червена боровинка)
- брашно от пшеничени зародиши
- пектинов комплекс Полипектинат™ (хранителни ябълкови влакна)
- природен инулинов комплекс Топинулин™ (грудки топинамбур на прах)
- пшеничени трици
- овесено брашно. 

Опаковка: код 500011  – 75 г. ; код 5EN011 – 85 г.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Лимфосан К - «Lymphosan Cardio Balance»”

*

CAPTCHA Image

*