Лимфосан Е – обогатен

АНТИПАРАЗИТЕН

Описание на продукта:

75 г.

Серия «Лимфосан» *

Това е серия от растителни комплекси, които очистват организма, защитават нашите клетки от разрушаване и нормализират работата на отделните органи и системи в организма. В основата на тяхното очистващо действие е принципът на ентеросорбцията, т.е. свързването и извеждането на токсините и вредните вещества на ниво чревен тракт.Още едно направление на действието на «Лимфосан»-ите е антиоксидантната защита на клетките от въздействието на вредните вещества. Нея я осигуряват зърнените зародиши от пшеница и амарант в състава на комплекса Тритиам™. Зърнените зародиши съдържат такива силни антиоксиданти като витамин Е, токотриеноли, сквален, витамин А, бета-каротин, коензим Q10, а също така селен и цинк.

Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всеки продукт от серия Лимфосан изпълнява следните функции:

  • ефективно очиства организма ни от вредните вещества като предварително ги обезврежда;
  • защитава клетките от разрушаващото действие на свободните радикали;
  • повишава очистващата активност на организма;
  • нормализира храносмилането;
  • нормализира чревната флора;
  • повишава имунитета;
  • нормализира въглехидратния и мастния обмен;
  • понижава нивото на холестерина.

Лимфосан Е, обогатен*

 Очистване, насочено към извеждането на паразити от организма

 «Лимфосан-Е» е растителен сорбционен комплекс, оказващ комплексно антипаразитно действие на организма. Той включва три механизма на действие:

 1. Обезвреждане. Растителния комплекс Фитопар™ оказва пряко увреждащо въздействие върху много чревни паразити и някои паразити на жлъчкоотделящата система. Биологично активните вещества на сосюреята, червения кантарион и мащерката предизвикват паралич на мускулатурата на паразитите, в резултат на което те губят способността си да се захващат в червата и жлъчните пътища и лесно се отделят с протока на жлъчката и чревното съдържимо.

  2. Отстраняване. Комплексът от хранителни влакна в съчетание с корените от ревен, царевичните близалца, белия равнец, жълтия кантарион и лайката осигуряват слабителен ефект, което способства за извеждането от организма на възрастните обездвижени паразити и не дава възможност на техните личинки да се захванат и развият в червата.

 3. Укрепване на имунитета. «Лимфосан-Е» способства за значителното укрепване на имунната система на червата и на целия организъм. А, както е  известно, именно имунната система има ключова роля в обезвреждането на яйцата и личинките на паразитите в началния стадии на развитието на паразитната инфекция. Освен това, «Лимфосан-Е» оказва лечебно-профилактично действие по отношение на такива неприятни усложнения на паразитните заболявания, като чревната дисбактериоза и алергичните реакции.

 

Начин на употреба:

    1) Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.
 

    2) В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.
    3) Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел.
При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.

 

    4) Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием – половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).

 Активен състав:

- растителен комплекс Фитопар™ (червен кантарион (Centaurium erythraea), мащерка, саусуреа (Saussurea), корен от ревен (Rheum Palmatum L.),бял равнец, жълт кантарион, царевични близалца, лайка)

- пшенични трици

- овесено брашно

- природен инулинов комплекс Топинулин® (прах от грудките на топинамбур)

- пектинов комплекс Полипектинат®(хрянителни ябълкови влакна)

- брашно от пшеничени зародиши. 

Опаковка: 75 г. 

*Превод по материал на Корпорация „Сибирско здраве“:

http://www.sibvaleo.com/ru/catalog/product/500056/

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Лимфосан Е - обогатен”

*

CAPTCHA Image

*