Лимфосан Г – «Lymphosan Liver Vitality»

ХЕПАТОПРОТЕКТОРЕН ФИТОСОРБЕНТ

Описание на продукта:

90 г    

Серия «Лимфосан» *

Това е серия от растителни комплекси, които очистват организма, защитават нашите клетки от разрушаване и нормализират работата на отделните органи и системи в организма. В основата на тяхното очистващо действие е принципът на ентеросорбцията, т.е. свързването и извеждането на токсините и вредните вещества на ниво чревен тракт.Още едно направление на действието на «Лимфосан»-ите е антиоксидантната защита на клетките от въздействието на вредните вещества. Нея я осигуряват зърнените зародиши от пшеница и амарант в състава на комплекса Тритиам™. Зърнените зародиши съдържат такива силни антиоксиданти като витамин Е, токотриеноли, сквален, витамин А, бета-каротин, коензим Q10, а също така селен и цинк.

Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всеки продукт от серия Лимфосан изпълнява следните функции:

  • ефективно очиства организма ни от вредните вещества като предварително ги обезврежда;
  • защитава клетките от разрушаващото действие на свободните радикали;
  • повишава очистващата активност на организма;
  • нормализира храносмилането;
  • нормализира чревната флора;
  • повишава имунитета;
  • нормализира въглехидратния и мастния обмен;
  • понижава нивото на холестерина.

Лимфосан Г, обогатен *

Нова, удобна форма на познатия продукт, насочен към очистване на организма и защита на черния дроб!

Не е тайна, че с времето в черния дроб се натрупват токсични вещества, разрушаващи клетките на този важен орган. «Лимфосан Г» защитава черния дроб и способства за извеждането на вредните елементи от организма, благодарение на своя състав.

Комплексът от природни сорбенти изпълнява много важна задача – извежда от организма токсичните химични елементи, разрушаващи клетките на черния дроб.

Инулинът, натурален екстракт от грудките на топинамбур, способства за нормализацията на микрофлората на червата.  Поддържайки баланса между бифидо- и лактобактериите, инулинът стопира гнилостните процеси в червата, които могат да доведат до образуването на амоняк. Както е известно, тази отрова е сериозна заплаха за черния дроб и здравето на организма като цяло.

Патентованият комплекс от растителни антиоксиданти Хепатосил™ предотвратява окислителните процеси в клетките на черния дроб.  Особено полезни са антиоксидантите от бял трън, зелен и курилски чай, мащерка, бергения, те «защитават» ензимите на черния дроб, обезвреждащи токсичните вещества.

Редовната употреба на жлъчогонните билки, влизащи в състава на «Лимфосан-Г» – урока, глухарче, жълт кантарион осигуряват защитата на черния дроб от застой на жлъчна течност, която натрупвайки се започва да «смила» клетките на черния дроб отвътре.

Начин на употреба:

    1) Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.
    2) В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.
    3) Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел.
При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.
    4) Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием – половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).

 

Активен състав:

- растителен комплекс Хепатосил™ (семена от бял трън, стръкове  от урока, филизи от курилски чай, жълт кантарион, корен от пищялка, мащерка)
- пектинов комплекс Полипектинат™ (хранителни ябълкови влакна)
- природен инулинов комплекс Топинулин™ (грудки топинамбур на прах)
- пшеничени трици
- брашно от пшеничени зародиши.    

Опаковка: код 400950  – 75 г.; код 4EN950 – 85 г.

* - превод от материал на Корпорация „Сибирско здраве”

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Лимфосан Г - «Lymphosan Liver Vitality»”

*

CAPTCHA Image

*