Лимфосан Базов – «Lymphosan Pure Life»

КОМПЛЕКСНО ОЧИСТВАЩО И ИМУНОСТИМУЛИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

Описание на продукта:

Серия «Лимфосан» *

Това е серия от растителни комплекси, които очистват организма, защитават нашите клетки от разрушаване и нормализират работата на тези или онези органи и системи на организма. В основата на тяхното очистващо действие е принципът на ентеросорбцията, т.е. свързването и извеждането на токсините и вредните вещества на ниво чревен тракт

Още едно направление на действието на «Лимфосан»-ите е антиоксидантната защита на клетките от въздействието на вредните вещества. Нея я осигуряват зърнените зародиши от пшеница и амарант в състава на комплекса Тритиам™. Зърнените зародиши съдържат такива силни антиоксиданти като витамин Е, токотриеноли, сквален, витамин А, бета-каротин, коензим Q10, а също така селен и цинк.

Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всеки продукт от серия Лимфосан изпълнява следните функции:

  • ефективно очиства организма ни от вредните вещества като предварително ги обезврежда;
  • защитава клетките от разрушаващото действие на свободните радикали;
  • повишава очистващата активност на организма;
  • нормализира храносмилането;
  • нормализира чревната флора;
  • повишава имунитета;
  • нормализира въглехидратния и мастния обмен;
  • понижава нивото на холестерина.

Лимфосан обогатен *

«Лимфосан базов» е ефективен растителен продукт, оказващ универсално очистващо действие на тънките черва и на дебелото черво, а така също и на други органи. Той е богат на натурални компоненти, които не само помагат да се изведат от организма шлаките и токсините, но и оказват комплексно оздравително действие на различни системи на организма.

«Лимфосан» е богат източник на хранителни влакна, които не само свързват холестерина и жлъчните киселини в червата, но и ги извеждат от организма. Влизащите в състава на продукта пшеничени зародиши, стръкове от детелина и корен от пищялка притежават пряко антиатеросклеротично действие. По такъв начин, за сметка на включването на тези компоненти в състава на продукта се достига значителен антиатеросклеротичен ефект.

В състава на продукта има няколко ефективни компоненти,  помагащи да се понижи нивото на захарта в кръвта. Природният инулинов комплекс нормализира обмена на глюкозата, хранителните влакна намаляват всмукването й в червата, а листата от черна  боровинка притежават  инсулиноподобно действие.

Стръковете от жълт кантарион, коренът от бергения, хедизарумът, плодовете от шипка и стръковете детелина са растителни компоненти осигуряващи значителен противовъзпалителен ефект.

Природният инулинов комплекс от грудките от топинамбур и билките, влизащи в състава на «Лимфосан» осигуряват мощен имуностимулиращ ефект.

«Лимфосан» съдържа много растителни компоненти, в чиито състав влизат фитонциди – истински природни антибиотици. Тези вещества ефективно се борят с бактериите като оказватантибактериално и обеззаразяващо действие.

В «Лимфосан базов» влиза балансиран растителен комплекс, който нормализира храносмилането и помага да се решат такива разпространени проблеми на храносмилателния тракт като дисбактериоза на червата, хроничен запек, нарушения на жлъчкоотделянето. Също така средството помага при чернодробни заболявания.

За справянето с различни видове алергии помагат едновременно няколко компонента на «Лимфосан». Така например хранителните влакна способстват за свързването в червата на различни хранителни алергени, а природният инулинов комплекс се бори с дисбактериозата на червата, която в голяма степен  влияе върху възникването на алергии. Растителните компоненти на продукта притежават пряко антиалергично действие.

Начин на употреба:

    1) Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.
    2) В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.
    3) Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел.
При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.
    4) Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием – половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).

 Активен състав:

- пшеничени трици
- овесено брашно
- природен инулинов комплекс Топинулин™ (грудки топинамбур на прах)
- пектинов комплекс Полипектинат™ (хранителни ябълкови влакна)
- брашно от пшеничени зародиши
- филизи от курилски чай
- коренища с корени от хедизарум (чаен копеечник), бергения
- стръкове жълт кантарион, мащерка, овес, детелина
- листа от черна и червена боровинка, коприва, детелина
- корен от розова родиола (златен корен), аир, пищялка, ружа
- плод от шипка
- чага.

Опаковка: код 400952  – 75 г. ; код 4EN952 – 85 г.

* - превод от материал на Корпорация „Сибирско здраве” (http://www.sibvaleo.com/ru/catalog/product/400952)

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Лимфосан Базов - «Lymphosan Pure Life»”

*

CAPTCHA Image

*