Кардиовит

КАРДИОПРОТЕКТОРЕН ФИТОСОРБЕНТ

Описание на продукта:

200 г 

КАРДИОВИТ – защита на сърцето и сърдечно- съдовата система

Меден фитокомплекс, нормализиращ работата на сърдечно-съдовата система.

«Кардиовит» е създаден на базата на високопланински алтайски мед и микрогранулиран екстракт от глог, допълнен с екстракти от диворастящи билки. Фитокомплексът помага да се нормализира артериалното налягане и ритъма на сърцето, да се понижи нивото на холестерина и да се защитят клетките на сърцето и съдовата система.

Микрогранулираният екстракт от глог позволява максимално да се съхранят активните компоненти на това главно „сърдечно” растение, което способства за нормализацията на артериалното налягане, сърдечния ритъм, кръвоснабдяването на сърдечния мускул и главния мозък.

Етерично-масленият екстракт от мента съдържа уникално висока концентрация от етерични масла от това растение и точно те осигуряват изразения съдоразширяващ ефект, свойствен на ментовите листа.

Другите екстракти завършват комплексното въздействие на „Кардиовит” – екстрактът от невен има изразен антиоксидантен и хипотензивен ефект, екстрактът от брезови листа има противооточно действие и извежда натриевите излишъци от организма, екстрактът от планинска арника усилва ефекта на ментата върху сърдечното кръвообръщение.

Освен това, медът от високопланинската част на Алтай, съдържа уникално високи концентрации на растителни биофлавоноиди, нормализиращи работата на сърцето и оказващи защитен ефект върху съдовата система.

Състав:

Натурален високопланински алтайски мед, микрогранулиран екстракт от плод глог, етерично-маслен екстракт от мента, екстракти от цветовете на невен, планинска арника, листа от бреза.

Начин на употреба: възрастни – по 1-2 чаени лъжички, 3-4 пъти на ден.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Кардиовит”

*

CAPTCHA Image

*