Жива клетка VII

СРЕДСТВО ЗА ХРОНОБИОЛОГИЧНА КОРЕКЦИЯ ЗА ЗАЩИТАТА НА ЗРИТЕЛНИТЕ КЛЕТКИ И НОРМАЛИЗИРАНЕ НА ЗРЕНИЕТО

Описание на продукта:

90 капсули    

ЖИВА КЛЕТКА VІІ

Както и всички продукти от линията за хронобиологична корекция, «Жива Клетка VII» се състои от два взаимодопълващи се комплекса – сутрешен и вечерен. Това отговаря в пълна степен на естествената структура на биоритмите на зрителната система, характеризираща се с редуване на дневно (цветно) и нощно (сумрачно) зрение.

Сутрешен комплекс «Жива Клетка VII»

Състав (30 капсули по 280 мг.): природен антоцианов комплекс Антофтам™ ( стандартизиран екстракт от плодовете на черна боровинка (25% антоциани), селеносъдържаща спирулина).

Уникалният патентован комплекс Антофтам™ е източник на природни антоциани в дозировка, точно съответстваща на денонощната потребност на човека. Антоцианите, които в природата се съдържат в «сините» плодове на храстови растения, се считат за едно от най-големите открития в медицинската профилактика за последното десетилетие.Комплексът Антофтам™ защитава съдовете на ретината на очите, предотвратява образуването на съдови тромби, понижава нивото на холестерина и поддържа пълноценното кръвоснабдянане на зрителните клети. Още една важна страна от действието на антоцианите е предотвратяването на окислителните процеси в лещата на очите, които нарушават нейната прозрачност и водят до развитието на катаракта.

Учените отдавна са установили, че от съдържанието на селен в зрителните клетки пряко зависи остротата на зрението. Достатъчно е да кажем, че най-високо съдържание на селен в органите на зрението се наблюдава при орлите, които се отличават с най-доброто зрение в природата. Освен това селенът значително забавя процесите на стареене на зрителните клетки.

Вечерен комплекс «Жива Клетка VII»

Състав (30 капсули по 350 мг.): природен комплекс Каровизин™ (органичен бета-каротин, органичен зеаксантин, органичен лутеин), стандартизиран екстракт от плодовете на шипка (5% сумарно каротиноиди и 7% витамин С).

Патентованият комплекс Каровизин™ обезпечава 100-процентната потребност на  организма от всички необходими за зрението природни каротиноиди, при това с отчитане на днешното повишено натоварване на зрението. Каротиноидите са крайно необходими за нощната фаза на биоритмите на зрителната система, тъй като именно от тях зависи остротата на нощното зрение. Не бива да забравяме и за високата антиоксидантна активност на каротиноидите, което е от съществена важност за поддържането на прозрачността на лещата на очите и за защита на съдовете в тях.

 

Съдържание на 1 капсула:

 

Сутрешен комплекс мг % от ПДД*
Селен

0,02

29,0

Антоциани

45,0

90,0

Вечерен комплекс

мг

% от ПДД*

Витамин С

9,0

13,0

Бета-каротин

0,8

16,0

Лютеин

1,1

22,0

Зеаксантин

1,0

100,0

 

* ПДД – препоръчителна дневна доза

Начин на употреба: по 1 тъмна капсула от сутрешния комплекс, сутрин и  по 1 светла капсула от вечерния комплекс, вечер, по време на хранене.

Продължителност на приема – 4 седмици, курсове – 2-3 пъти в годината

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и кърмене.

Условия на съхранение: на сухо и защитено от светлина място, при температура не повече от 25 °С.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Жива клетка VII”

*

CAPTCHA Image

*