Жива клетка -V -БАД Синхровитал

ХРОНОБИОЛОГИЧНА ЗАЩИТА НА ИМУНИТЕТА

Описание на продукта:

60 капсули    

Синхровитал V се препоръчва на възрастните като източник на гинсенозиди и допълнителен източник на апигенин. Съдържа полизахариди, сред които най-значимият е арабиногалактан (особено вещество, извлечено от лиственница). То е отличен стимулатор на имунната система – почти два пъти по-ефикасно от ехинацеята увеличава образуването на клетките на имунитета. Тъй като е източник на  разтворими диетични фибри, арабиногалактанът подобрява храненето, абсорбцията и поддържането на доброто състояние на стомашно-чревния тракт.

СТИМУЛАТОР НА ИМУННАТА СИСТЕМА. Съдържа комплекс ResistAid™, който е комбинация от арабиногалактан и природни биологично активни полифеноли, извлечени от лиственница, която е отличен стимулатор на имунната система.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ НА СЪСТАВКИТЕ. Комплексът активни растителни вещества ResistAid™ – полизахарид, извлечен от лиственица, съдържащ арабиногалактан и полифеноли. Арабиногалактанът ефективно модулира имунния отговор към нахлуващите патогени, което се потвърждава от специални изследвания (Udani и соавт., 2010) в Германия. 

АНТИМИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ. Съдържа живовляк, градински чай и лайка – растения с общопризнати антимикробни и противовъзпалителни свойства. 

 
Използване:
Възрастни – по 1 зелена капсула комплекс № 1 сутрин и по 1 прозрачна капсула комплекс № 2 вечер по време на хранене. Продължителност на приема – 2 месеца.

Активен състав: 

Комплекс № 1 УТРО: арабиногалактан от лиственица ResistAid™ (производител Lonza, Германия, Basel), екстракт от корен на женшен, екстракт от листа на  живовляк. 
Комплекс № 2 ВЕЧЕР: арабиногалактан от лиственица ResistAid™, екстракт от листа на градински чай, екстракт от цвят на лайка, екстракт от мащерка.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Жива клетка -V -БАД Синхровитал”

*

CAPTCHA Image

*