Жива клетка -ІІІ (банка 60 капс.)

КАРДИОПРОТЕКТОРЕН ПРЕПАРАТ, РАЗРАБОТЕН С ОТЧИТАНЕ НА БИОРИТМИТЕ НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА

Описание на продукта:

60 капсули

БАД „Жива клетка – III“

БАД «Жива Клетка III» е първият кардиопротекторен (т.е. защитаващ клетките на сърцето) препарат, разработен с отчитане на биоритмите на сърдечно-съдовата система, която, както е известно, повече от всички други органи и системи зависи от правилните биоритми.

«Жива Клетка III» обединява в състава си едновременно няколко нови биологично активни компонента, открити и изучени в последните години. Някои от тези уникални вещества и технологии до момента не са прилагани в Русия и за първи път се използват в състава на БАД «Жива Клетка III».

  • Първо, това са микронизираните Омега-3 полиненаситени мастни киселини, които чрез нова и модерна технология сега се получават във вид на сух прах и така могат да се смесят с други, жизнено важни за сърцето биологично активни компоненти и екстракти, което по-рано не беше възможно. Това позволява бързо да се понижи вискозитета на кръвта, да се понижи повишеното артериално налягане и да се нормализира ритъма на сърцето. Екстрактът от розмарин и мастноразтворимия витамин С оказват мощен антиоксидантен (защитен) ефект на кръвоносните съдове и сърцето.
  • Второ, това е ликопинът – уникален кардиопротекторен антиоксидант, отделен от кожицата (обелката) на млади домати, който препятства развитието на атеросклероза и защитава от инфаркт. Патентованият комплекс Кардиоликопин™ , влизащ в състава на продукта, съдържа най-активните природни форми на ликопина, защитени и усилени с природен витамин Е.
  • Трето, почти 100%-ов полифенолен комплекс от гроздови семки, съдържащ не по-малко от 15% уникални олигомерни флавоноиди, с чиито защитни свойства се свързва и полезното въздействие на червеното вино върху сърцето и съдовата система. Тези биологично активни компоненти възстановяват еластичността на кръвоносните съдове, снижават риска от образуването на тромби и повишават износоустойчивостта на сърцето.


Балансиран състав от биологично-активни вещества, участващи във функционирането на сърдечно-съдовата система. Замяната в храната на наситени мастни киселини с полинанаситени мастни киселини способства за поддържане на нормално ниво на холестерол в кръвта. Витамин А подпомага нормалния обмен на желязо. Манганът допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Витамин С участва в синтеза на колаген и поддържа нормалната функция на кръвоносните съдове, костите и зъбите. Витамин E и медът помагат за защитата на клетките от стреса.

Състав: сутрешен комплекс: ликопинов комплекс Кардиоликопин™, екстракт от даурска соя (40% изофлавони), L-карнитин, екстракт от гроздови семки (90% общи полифеноли, 15% олигомерни полифеноли), витамини А, Е, С, бета-каротин, селен, цинк, мед.

Вечерен комплекс: микронизирани полиненаситни мастни киселини омега-3, стабилизиран екстракт от розмарин, аскорбил палмитат и витамин Е,екстракт от глог (10% олигомерни полифеноли)

Употреба:

За възрастни: по 1 жълто-зелена капсула от комплекс №1 сутрин и по 1 прозрачна капсула от комплекс №2 вечер, по време на приема на храна. Продължителност на приема – 4 седмици. Препоръчва се курсът да се повтаря 2-3 пъти на година.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Жива клетка -ІІІ (банка 60 капс.)”

*

CAPTCHA Image

*