Елемвитал с органичен селен (банка 60 капс)

Описание на продукта:

60 капсули    

«Елемвитал с органичен селен»*

Селенът е скъпоценен за организма ни микроелемент, необходим на абсолютно всеки. Той влиза в състава на голямата част от хормоните и ензимите и по такъв начин е свързан с всички органи и системи на нашия организъм. Обаче най-главното е, че селенът предпазва мембраните на клетките ни от окислителните процеси като по този начин защитава клетките и тъканите от разрушаване.

Нова концентрирана формула на СЕЛЕН в органична форма – минерала на  природнатамладостедин от главните антиоксиданти на организма ни!

Елемвитал с органичен селен – «жив» селен в концентрирана форма, създаден с отчитане на особеностите на неговото усвояване от организмаЕлемвитал с органичен селен едопълнен секстракти отбилки от Алтай и Прибайкалието:

Екстрактът от байкалски шлемник оказва  общоукрепващо, успокояващо, отхрачващо, температуропонижаващо и противоглистно действие, избавя от нарушенията на съня и помага да се справяме с нервното напрежение.

Екстрактът от шипка е много богат източник на природен витамин С и антиоксиданти.

Екстрактът от чесън оказва подмладяващо действие, подобрява работата на храносмилателната и нервната система, повишава имунната защита на организма, влияе благоприятно върху растежа и деленето на клетките.

Екстрактът от ацерола (барбадоска вишна) съдържа рекордно количество витамин C – 1000-2000 мг на 100 г. тегло, което 15-100 пъти превишава показателя на портокалите.

Елемвитал с органичен селен допълнително е усилен с един от най-високотехнологичните антиоксиданти от ново поколение – дихидрокверцетин. Дихидрокверцетинът се получава чрез дълбока преработка на дървесината на даурска лиственица.  При редовна употреба даже на неголямо количество от този антиоксидант се нормализира проницаемостта на кръвоносните съдове, понижава се риска от развитието на сърдечно-съдови и онкологични заболявания, от възникването на тромби в съдовете. Освен това, дихидрокверцетинът способства за нормализацията на нивото на холестерин в кръвта, съхранява зрението, подобрява общото самочувствие.

Съдържание на 1 капсула:

Наименование на инградиента

Маса в мг

% от препоръчителната дневна доза

Селен

100 мкг

182

Витамин С

52,5

58,3

Витамин Е

25

166,7

Дихидрокверцетин

9,0

36

Байкалин

4,0

40

Алицин

1,0

25

Начин на употреба:

За възрастни – по 1 капсула на ден по време на хранене.

 

Активен състав:  

- концентрат от дрожди Saccharomyces cerevisiae LalminSe c органичен селен
- екстракт от байкалски шлемник
- екстракт от шипка
- екстракт от чесън
- натурален дихидрокверцитин от дървесината на даурска лиственица
- екстракт от ацерола

Опаковка: 60 капсули по 410 мг.

* По материали на Корпорация „Сибирско здраве“

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Елемвитал с органичен селен (банка 60 капс)”

*

CAPTCHA Image

*