Адаптовит 3 мл

АДАПТОГЕН

Описание на продукта:

3мл    

Композиция с фитоадаптогени.

Нормализира функциите в организма и води до подобряване качеството на живот на човека, повишава ефективността на адаптиране към условията на променящата се среда.

За съжаление, съвременният човек  няма възможност да живее в екологично чисти райони. Адаптогените, съдържащи се в някои сибирски растения имат различни механизми на положително въздействие  върху човешкото тяло. Тези вещества се съдържат в състава на Адаптовита, който е комплексна хранителна добавка към храната и влияе върху адаптивните механизми.  Екстрактите от левзея, женшен и елеутерокок  спомагат да се справим с умората, способстват за възстановяването след сериозни натоварвания, поддържат отличното самочувствие.

“Адаптовит” е уникално съчетание от всички най-известни растителни адаптогени. Всяко от тези растения не едно хилядолетие се използва в алтайската, тибетската и китайската медицина, и всичките, според представите на древните лекари, се отнасят към средствата за повишаване на жизнената енергия.
“Адаптовит” е приготвен по оригинална патентована технология, която позволява да се създаде наистина уникална композиция от биологично-активни вещества, подбрани в оптимални дози. В резултат на това “Адаптовит”, запазвайки всички характерни лечебно-профилактични свойства на адаптогените, в същото време е лишен от някои свойствени за тях странични ефекти.
За високото признание на “Адаптовит” свидетелстват многобройните дипломи и награди. Достатъчно е да се споменат такива авторитетни регалии като медал на ВВЦ (ВДНХ), диплома I степен на Международната изложба-панаир “Иновации 98”, златен медал на Мечников “За съществено вложение в съхраняването на здравето на нацията” от Руската академия на естествените науки. 
Медали и дипломи

Показания:
“Адаптовит” се препоръчва като общоукрепващо и тонизиращо средство при следните състояния:
- бърза умора, ниска физическа работоспособност, за поддържане на оптимална физическа форма (за спортисти);
- намалена умствена работоспособност, внимание, памет;
- стрес, прояви на метеочувствителност и нарушения, свързани със смяната на часовите пояси;
- възстановяване на организма след заболявания;
- намаляване на устойчивостта на организма към простудни и др. инфекциозни заболявания;
- имунодефицитни състояния;
- невроциркулярна (вегетативна) дистония;
- хипертония I, IIA степен;
- намалена полова потентност.

Противопоказания и ограничения:
При индивидуална непоносимост към продукта. Не се препоръчва да се използва при повишена нервна възбудимост, безсъние, хипертония, нарушена сърдечна дейност, изразена атеросклероза, вечерно време, на бременни и кърмещи жени.
Начин на употреба:

За възрастни по 1-3 капки, разтворени в 1 чаена лъжичка течност, сутрин и през деня, 30 мин преди хранене. Продължителност на курса – от 2 седмици до 1 месец. Прекъсване между курсовете 1 месец, за деца по 1 капка дневно сутрин.
Състав: вода, водни екстракти от сафлоровидна левзея (“еленов рог”), радиола розова (златен корен), женшен, манчжурска аралия, елеутерокок, китайски лимонник.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Напишете отзив първи “Адаптовит 3 мл”

*

CAPTCHA Image

*