За подобряване на зрението

catalog2През последните години, все повече хора споделят за проблеми със зрението и прибягват до лазерни операции, употреба на контактни лещи или очила. Наблюдава се тенденция тези оплаквания да започват от все по ранна възраст. Някой от причините за това, са дългото стоене пред компютъра или телевизора. Мнозина прекарват работното си, или свободно време, пред компютъра или телевизора, без дори да осъзнават до какви последствия може да доведе това. Четенето в легнало положение или в транспортно средство също оказват негативно влияние.

Здравето на очите ви зависи от две неща- начина на живот и храненето. Ако работата ви изисква честото стоене пред компютъра и това възпрепятства нужната почивка на очите, както и това да се храните здравословно, неимоверно ще настъпи проблем със зрението ви.

Очите са снабдени с множество микроскопични  кръвоносни съдове. Поради тази причина, е от съществено значение, с какво се храним и какви хранителни вещества внасяме в нашата кръвоносна система. Основни витамини и органични вещества, от които нашият организъм има нужда за добро зрение: Витамин А, антиоксиданти, Бета-каротин, Лутеин и др.

В продуктите на „Сибирско здраве“, изработени специално за профилактика и подобряване на зрението, ще откриете тези така важни съставки, напълно натурални и естествени! Благодарение на тях, вие ще снабдявате вашия организъм с нужните за него витамини и минерали, за да се радвате на добро зрение и не само…

Оставете отговор

CAPTCHA Image

*